GCMAF Behandeling

Geplaatst op 4-07-2013

GcMAF is een stof, die de monocyten ofwel dendritische cellen, de meest actieve immuuncellen tegen kanker, helpt activeren tot grotere agressiviteit.
Dat gebeurt door het vit D transport naar de celkern receptor op gang te brengen, wat nodig is voor de functie van de cel als macrofaag (vreetcel).
Bij kanker wordt een eiwit (nagalase) geproduceerd tegen het vitamine D transporteiwit, dat daardoor afbreekt. GcMAF kan dit transporteiwit vervangen.
Hierdoor kan het vit D transport weer plaats vinden en wordt de immuuncel weer voldoende geactiveerd om zijn taak te verrichten.
GcMAF wordt eenmaal per 5 tot 7 dagen intraveneus (in de ader) of intramusculair (in de spier) ingespoten gedurende 24 tot 70 weken, op geleide van de nagalase waarde.
Er moet een dieet bij gevolgd worden en er moeten enkele voedingssupplementen bij ingenomen worden (NTTT).
(zie ook: www.gcmaf.eu )
De GcMAF behandeling is door onderzoek bevestigd, maar nog niet algemeen aanvaard.
De onderzoeken (Yamamoto 2006) hebben plaats gevonden bij kleine groepen patiƫnten met uitgezaaid borstkanker, prostaatkanker en darmkanker, die in goede conditie waren. en was zeer succesvol.
Er is nog geen onderzoek geweest naar andere indicaties, maar op theoretische gronden moet het ook werken bij andere kankersoorten.
Bij ernstige gevallen heeft het onvoldoende effect ( waarschijnlijk doordat de tumorload te groot is voor het immuunsysteem om aan te vallen).

Het kan ook uitstekend ingezet worden als nabehandeling na reguliere behandeling.

 

Geplaatst in de categorie:

Comments are closed.